AAC+
MP3 SQ
MP3 HQ
Радіо Культура слухати онлайн
Година класики на Радіо Культура
00:00:02
в ефірі
Година класики на Радіо Культура

Прозвучать "Симфонічні фрейлахси" Миколи Полоза і Тетяни Гарай , а також твори на канонічні духовні тексти композиторів Дмитра Смірнова, Ганни Гаврилець та Джейка Ранестада.

Онлайн
00:00:02
Година класики на Радіо Культура
0
01:00:03
Вікенд на Радіо Культура
1
01:38:36
Аудіокнижка
2
02:00:03
Класична музика вночі на Радіо Культура
3
03:00:03
Класична музика вночі на Радіо Культура
4
04:00:03
Класична музика вночі на Радіо Культура
5
05:00:03
Класична музика вночі на Радіо Культура
6
06:00:03
Радіотеатр
7
06:35:03
Аудіокнижка
8
07:00:03
Година класики на Радіо Культура
9
08:00:03
Година класики на Радіо Культура
10
09:02:53
Вікенд на Радіо Культура
11
10:00:03
Вікенд на Радіо Культура
12
11:00:03
Вікенд на Радіо Культура
13
12:00:03
Музичні історії
14
13:00:03
Година класики на Радіо Культура
15
13:50:11
Поезія
16
13:57:55
Міні на Радіо Культура
17
14:00:03
Година класики на Радіо Культура
18
14:50:30
Поезія
19
15:00:03
Радіотеатр
20
15:35:38
Поезія
21
16:00:03
Година класики на Радіо Культура
22
16:39:06
Поезія
23
17:00:03
Вікенд на Радіо Культура
24
18:00:03
Година класики на Радіо Культура
25
19:00:03
Вікенд на Радіо Культура
26
19:40:18
Золотий фонд Українського радіо
27
20:00:03
Радіотеатр
28
20:49:45
Вечірня колисанка
29
21:00:03
Вистава без антракту
30
22:00:03
Вистава без антракту
31
22:46:52
Міні на Радіо Культура
32
23:00:03
Година класики на Радіо Культура
33

МИНУЛІ ПЕРЕДАЧІ Культури

29.06.2024 12:29:02 Їжа як культура

Нематеріальна культурна спадщина України, про які страви варто знати кожному

28.06.2024 12:35:34 Їжа як культура

Як це працює, або чому їжа це про пам'ять та нашу ідентичність

27.06.2024 12:35:06 Їжа як культура

Кава – це українська традиція. Як пили каву на материку та в Криму?

26.06.2024 12:33:56 Їжа як культура

Наливки, пиво та вино: що треба знати про український традиційний алкоголь?

25.06.2024 12:35:21 Їжа як культура

Українська кухня в США – що готує українська діаспора?

24.06.2024 12:34:29 Їжа як культура

Зозуля, Авдіївська каша, Біляєвська рибна юшка та Криволуцька затірка, унікальні страви гастрономічної спадщини України

23.06.2024 12:35:01 Їжа як культура

Борщі, капусняки, юшки, супи — або чому ми любимо "перші страви"

22.06.2024 12:34:38 Їжа як культура

Салати й українська кухня: декілька смаків, яких ви не знали?

21.06.2024 12:34:59 Їжа як культура

Що треба знати про мед в українській кухні

20.06.2024 12:34:38 Їжа як культура

Забудьте слово "чебурек", що справді важливо знати про страви-візитівки кримськотатарської кухні

Спецпроєкти