KHAYAT видав мініальбом "Ultra"

KHAYAT видав мініальбом "Ultra"

KHAYAT випустив мініальбом "Ultra", до якого увійшли 5 треків українською та російською мовами. Радіопрезентація альбому "Ultra" відбулася в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Назва "Ultra" має такий префіксальний характер. Тобто це не окреме слово, а більше префікс до будь-якого слова, як ти захочеш туди додати. "Ultra" – це як підсилювальний елемент. Щось поза межі, щось надзвичайне, щось особливе. І для мене така назва стала органічною, бо цей альбом дійсно особливий. Я вважаю цю роботу поки що своєю найзнаковішою, найякіснішою в професійному плані. І я дуже пишаюся всім, що ми зробили, бо команда, яка працювала над візуалом, над саундом і взагалі над цим альбомом – надзвичайно талановита. Це люди, які вклали всю свою душу", – розповів KHAYAT в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Після випуску альбому "Ultra", KHAYAT розпочав роботу над піснею до Дня Незалежності України.

"Зараз я працюю над дуже знаковою роботою для себе, яку планував дуже довго. Я пишу зараз трек до Дня Незалежності, до тридцятиріччя Незалежності. Я вже трішки запромлю назву, трек називатиметься "Гімн Землі". Це не фольк, це фольково-націоналістично направлена історія. І мені дуже хочеться, щоб саме з цієї пісні починалися уроки музики в школах, напевно. От з такого рівня пісні. І я дуже нервую з приводу написання цієї пісні, бо дуже не хочеться зіпсувати", – розповів KHAYAT в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у березні KHAYAT видав сингл "Крок".

Фото: Яна Сочевічек / Радіо Промінь