Спостерігачам не відомі причини нападу на виборчу дільницю на Дніпропетровщині (аудіо)

Спостерігачам не відомі причини нападу на виборчу дільницю на Дніпропетровщині (аудіо)

Спостерігачам Громадянської мережі ОПОРА не відомі причини нападу на виборчу дільницю у селі Майське Синельниківського району Дніпропетровської області, де у неділю відбувались місцеві вибори.

Про це сказала координатор виборчих та парламентських програм Громадської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська. Однак, за її словами, конфлікт може бути пов’язаний із одним із підприємств, що діють на території Об’єднаної територіальної громади.

Нагадаємо, 29-го жовтня приблизно о вісімнадцятій тридцять на згадану виборчу дільницю зайшло кілька десятків невідомих осіб, які побили у приміщенні вікна, пошкодили майно, закидали приміщення дільниці димовими шашками і втекли на кількох автомобілях. Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження транспорту зі зловмисниками і затримали двадцять чотири особи. Ольга Айвазовська висловила сподівання, що інцидент буде належним чином розслідуваний національною поліцією.

Прослухати

Олексій Кошель, Генеральний директор "Комітету виборців України" - іншої громадської організації, що теж стежила за перебігом виборчого процесу, повідомив, що не скрізь правоохоронці реагували оперативно на порушення, що відбувались у день голосування.

Прослухати

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!