У Лондоні затримано чергового підозрюваного

У Лондоні затримано чергового підозрюваного

Поліція Британії заарештувала сьомого підозрюваного в рамках розслідування теракту на станції лондонського метро "Парсонс-грін", в результаті якого постраждало майже 30 осіб.

Про це повідомляє ВВС.

"20-річний чоловік був заарештований у Кардіффі о 6 ранку відповідно до статті 41 Закону про боротьбу з тероризмом. Нині його тримають у поліцейському відділенні південного Лондона", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про арешт 17-річного хлопця, якого підозрюють відповідно до тієї ж  статті закону. До цього поліція заарештувала 3 підозрюваних у причетності до теракту в метро.

Першу особу затримали в районі порту міста Дувр. Другий підозрюваний був заарештований в Лондоні. Третього - 25-річного чоловіка - затримали у Ньюпорті, Південний Уельс.

Зазначається, що жоден із шести заарештованих осіб не були публічно впізнані. Всі вони перебувають під вартою в поліцейському відділку в Південному Лондоні.

Нагадаємо, 15 вересня на станції "Парсонс Грін" лондонського метро прогримів вибух. Відповідальність за теракт узяла на себе терористична організація "Ісламська держава".