Shy презентувала сингл "Я подобаюсь тобі"

  Shy презентувала сингл "Я подобаюсь тобі"

Співачка Shy до зимових свят презентувала ліричний трек "Я подобаюсь тобі". Одночасно з релізом синглу на цифрових платформах, на YouTube представлено лайв-відео на новий трек.

0:00 0:00
10
1x

"Зараз, особливо серед творчих людей, існує думка про те, що ти не маєш нікому подобатись, що треба епатувати, плисти проти течії, іноді навіть робити відверто агресивний контент, який збере не тільки схвальні відгуки, а й обурення, хейт для рейтингів. А мені навпаки тепло від думки, що я можу створити щось, що людям сподобається, що відгукнеться у них. І я сама люблю подобатися - це моя сила і, в певній мірі, слабкість. Тому я писала цю пісню для того, щоб заохотити людей відкрито ділитися симпатією, бо ми часто замовчуємо, нам соромно сказати про наші теплі почуття, нам страшно, що вони зроблять нас слабкими, і тому про них іноді залишається тільки здогадуватися або питати напряму - "я подобаюся тобі чи ні?", - розповіла Shy в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Цього року Shy стала переможницею проєкту "Українська Пісня", завдяки якому, змогла записати трек у співпраці з відомим саундпродюсером Вадимом Лисицею.

"Завдяки музичному проєкту Ukrainian Song Project мені випала нагода попрацювати з новою професійною командою, знайти музичних однодумців і втілити ідею пісні в життя. За це я дуже вдячна саунд-продюсеру Вадиму Лисиці і всій команді FOXXSTUDIOS – за теплий прийом мене, як артистки, моєї музики, концепції, за те, що допомогли розкрити ідею пісні і вона зазвучала по-новому. Відсьогодні пісня «Я подобаюся тобі» доступна на всіх музичних платформах, а на моєму ютуб-каналі також можна подивитися відео на лайв-версію пісні, яке ми нещодавно зняли із командою", - розповіла Shy в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопремєра пісні "Я подобаюсь тобі" відбудеться 25 грудня о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у липні співачки Kulshenka і Shy створили дует і разом заспівали "Лісову Пісню" Лесі Українки.

Фото: www.instagram.com/shyplace