Резонансна подія сталася у Харкові (Аудіо)

Резонансна подія сталася у Харкові (Аудіо)

Помста дерева – так назвали харків'яни резонансну подію, яка сталася у місті.

Розповідає наша кореспондентка Віталіна Зіньківська:
 
"Комунальники з бензопилами у руках – це неодмінна частина нашого міського пейзажу. Харків’яни давно звикли до того, що дерева у місті пиляють часто і невмотивовано. Нерідко під ніж йдуть цілком здорові молоді насадження, зате, щоб прибрати старезну тополю, що засипає пухом весь район, доводиться ой як попобігати та покланятися. І якщо парки та сквери сяк-так вдається відстояти, то дерева вздовж міських магістралей залишаються зовсім без уваги та контролю громадськості.

Так само не звернули уваги городяни і на трьох чоловіків, які заходилися вчора близько 16-ї години пиляти дерево на одній з найбільших магістралей міста – Московському проспекті. Та щось у них пішло не так і дерево впало, приваливши своїх губителів.

Негайно викликані медики діагностували у двох них черепно-мозкові травми та численні переломи, вони доставлені до реанімації у дуже важкому стані. Третьому пощастило більше, він відбувся закритою травмою грудної клітини.

А сьогодні з’ясувалося, що постраждалі ніякого відношення до комунальних служб міста не мають. В усякому разі, саме таку інформацію надало комунальне підприємство "Харківзеленбуд". Невдалі порубники виявилися нахабними браконьєрами, які пиляли дерево серед білого дня на очах тисяч людей, впевнені у своїй повній безкарності!

Якщо інформація підтвердиться, то до солідних рахунків за лікування додасться і чималенький штраф за незаконне вирубування".

Віталіна Зіньківська з Харкова. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!