"Весна в мені": Kate Soul презентувала сингл про втрати та надію

"Весна в мені": Kate Soul презентувала сингл про втрати та надію

Співачка Kate Soul випустила новий трек "Весна в мені", який відображає особисті переживання в контексті війни. Пісня описує втрати, які пережили українці під час війни, від особистих трагедій до втрати звичного способу життя. Музика стала формою вираження надії та опору, створена спільними зусиллями з талановитим харківським музикантом Олексієм Копиловим.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Kate Soul 

"Пісня "Весна в мені" про те, як людина переживає особисту втрату і водночас про всіх українців, весна яких вже ніколи не буде такою легкою і чарівною, як колись. Ми всі втратили когось чи щось у цій страшній війні і для кожного це свій власний біль: хтось втратив дім, роботу, звичне і добре знайоме йому життя, а хтось вже ніколи не побачить рідних чи близьких. І ту діру всередині ніхто не в змозі залатати. Весна ледь-ледь жива, але вона ще дихає, нам усім зараз важко і надія просто не має права вмирати, тому вона не залишить нас ніколи. Цю пісню спеціально для мене написав чудовий харківський музикант Олексій Копилов, він створив її вночі за 20 хвилин і надіслав мені диктофонний запис під гітару. Вже зранку я її послухала і ми одразу почали працювати над нею, зробили все приблизно за 10 днів. Не дивлячись на зміст пісні, робота над нею була дуже легкою і, як правило, найкращі пісні створюються саме так: швидко і невимушено. Щодо майбутнього, то у мене вже повністю готові для випуску ще три сингли і зараз я активно працюю над іншими піснями, які увійдуть у мій повноформатний альбом", — розповіла Kate Soul в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.