Україна втратила ще двох захисників

Україна втратила ще двох захисників

За минулу добу на Сході України двоє українських військових загинули, ще 10 бійців дістали  поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. З його слів, один військовий загинув у Новозванівці, інший - біля шахти Бутівка.

Тим часом, українська розвідка доповіла про чергові втрати російських військових на Донбасі. 3 квітня у районі Широкіного ліквідовано одного та поранено трьох російських морських піхотинців. Головне управління розвідки Міноборони інформує, що росіяни провели ротацію, доправили в Дебальцеве мінометну батарею і чотири вантажні автомобілі з боєприпасами, замінували ділянку у районі шахти "Первомайська" поблизу Золотого.

У Зайцевому біля школи російські війська обладнали новий взводний опорний пункт із метою провокування наших військових на вогонь у відповідь та подальшого обвинувачення української сторони в навмисних обстрілах навчальних закладів. Також зафіксовано нові факти постачання боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів для проросійських найманців.