The Hardkiss видали пісню про трансформації, які зміцнюють кохання

The Hardkiss видали пісню про трансформації, які зміцнюють кохання

Гурт The Hardkiss презентував на цифрових музичних платформах сингл і кліп "Тільки там". Пісня розповідає про трансформації, що відбуваються з часом, які зміцнюють кохання. В ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна також розповіла, що незабаром група оголосить про серію камерних концертів Special Kiss.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба The Hardkiss

"Пісня "Тільки там" дуже особлива — для того щоб випустити її, ми написали декілька пісень і обрали найкращу на наш погляд. Ця пісня стан, це пісня настрій, ця пісня про кохання і про те, що інколи кохаєш так сильно, що готовий дати людині час аби ви разом пройшли власні метаморфози, виросли, зрозуміли щось про життя прожили якісь свої трансформації і зустрілися потім сформованими особистостями, які не завдають одне одному болю а навпаки максимально підтримуються одне одного. Кліп на цю пісню ви вже можете подивитися на YouTube. Ми називаємо його щоденником наших переживань  — якісь з цих переживань справжні якісь вигадані, якісь підслухані.

В кліпі багато символізму, багато над чим подумати, у ньому зафіксовано багато моментів щасливих і не дуже, багато різних станів що й складає життя людей. Зовсім скоро ми оголосимо невеликий набір концертів, вони будуть під назвою Special Kiss. Це камерні концерти в маленьких залах, очі в очі, душа в душу. Щось схоже могли спостерігати люди декілька років тому на наших концертах в акустиці, але це буде зовсім щось нове і дуже-дуже особливо і дуже душевне. Тож ми обов'язково зустрінемося з вами зовсім скоро на концертах, а поки що слухайте пісню Тільки там", — розповіла фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.