Гурт Blooms Corda видав різдвяний сингл "Снігова сюїта №2"

Гурт Blooms Corda видав різдвяний сингл "Снігова сюїта №2"

До різдвяних свят гурт Blooms Corda випустив сингл "Снігова сюїта № 2". Реліз є символічним продовженням різдвяних традицій гурту.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Blooms Corda

"В ці не надто легкі для всіх нас часи ми вирішили зробити невеличкий різдвяний подарунок і випустити наш новий різдвяний сингл, який має назву "Снігова сюїта № 2". Колись давно, коли наша група тільки починала свій творчий шлях, у нас був задум щороку випускати пісню на Різдво. Так свого часу народилася пісня "Christmas Goodness", яку ми потім переспівали зі шкільним хором в одній із київських шкіл на Лівому березі. І цього року ми вирішили відновити нашу традицію і записати щось нове.

Від імені гурту хотів б привітати всіх слухачів Радіо Промінь зі святами, які настають, і побажати всім нам віри у світле майбутнє, побажати нам "чорних" лебедів, які будуть грати на нашу користь і пришвидшать нашу перемогу над ворогом", — розповів фронтмен гурту Blooms Corda Данило Галико в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні Blooms Corda видали пісню-нагадування про війну.

Також читайте інтерв'ю Данило Галико, гурт Blooms Corda: Нас тримає те, що нам байдуже, чи станемо ми суперзірками.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.