Nikitaidisyuda присвятив нову пісню столиці

Nikitaidisyuda присвятив нову пісню столиці

Nikitaidisyuda видав на стрімінгах сингл Kyiv. Нова пісня стала результатом колаборації з музикантами LoVibe та Daniel Okaro.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Nikitaidisyuda

"Хочу презентувати вам свій новий сингл під назвою Kyiv. Ця пісня описує Київ таким, як ми його любимо: робочим, активним, безмежним, перспективним та повним творчих людей. Слова цієї пісні мають на увазі не лише рутинну роботу, а роботу над самим собою та своїм майбутнім. Ті, хто прожили в Києві хоча б рік, одразу оцінять вайб цього треку. При створенні найпершої мелодії цієї пісні я відразу зрозумів, хто зможе допомогти мені передати цей настрій. Я вирішив написати LoVibe. Це мій старий друг, який вважається дуже шанованим у електронному світі. Та спільними зусиллями ми змогли створити той звук, що ви зараз чуєте. Після прослуховування треку ми зрозуміли, що вайб потрібно передати не лише мелодією, але і словами. Молодий неймовірний Daniel Okaro перевершив усі наші очікування як у самому тексті, так і у його виконанні. Ось так і народилася ця пісня. Так що намагатимемося більше тішити вас подібними колабораціями. А їх буде найближчим часом чимало", — розповів Nikitaidisyuda в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Michelle Andrade видала мініальбом Metamorfosis. Музичним продюсером релізу співачки виступив Nikitaidisyuda.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.