Anton Velboi представив першу пісню під новим творчим ім'ям

Anton Velboi представив першу пісню під новим творчим ім'ям

Anton Velboi видав сингл "Люди на Землі". Це перший реліз артиста під новим творчим ім'ям після того, як у квітні співак оголосив про припинення співпраці з лейблом Papa Music.

Невдовзі після релізу пісня "Люди на Землі" була видалена зі стрімінгових платформ через скаргу лейблу Papa Music. Наразі трек можна послухати тільки в ефірах радіостанцій.

 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Anton Velboi 

"Пісню "Люди на Землі" я написав сам, уже без лейблу. Вона про те, що накипіло мені на душі. Щохвилини 24 особи залишають рідні місця через стихійні лиха, техногенні катастрофи, війни, переслідування чи страх за своє життя. Ця пісня є приводом для того, щоб проявити співчуття та розуміння до становища людей, які були змушені покинути рідну домівку, та тих, хто залишився, але не може себе віднайти. "Немов у ванній павутинка" — це стан, через який проходять українці з точки зору травми,

спричиненої конфліктом, невпевненості щодо майбутнього та порушень нормального життя. В контексті війни ми повинні бути сповнені рішучості та не дозволяти цій травмі визначити, якими ми є, аби диктувати наше майбутнє. Пісня "Люди на землі" вийшла дуже такою на злобу дня, і вона точно віднайде місце в серці кожного слухача", — розповів Anton Velboi в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Компанія Papa Music наголошує, що її контракт з Антоном Вельбоєм (Wellboy) є чинним і артист його не закрив згідно умов. Весь репертуар Wellboy належить компанії Papa Music і співак не має права його використовувати під час виступів під іменем Anton Velboi. Наразі Антон Вельбой та Papa Music перебувають у процесі переговорів.

Нагадаємо, у червні лейбл Papa Music випустив нову пісню від Wellboy.

У грудні 2022 року Wellboy видав перший повноформатний альбом.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.