Нестор і Libenson видали спільний альбом

Нестор і Libenson видали спільний альбом

Нестор & Libenson спільно видали альбом "Виходячи з кімнати". До нього увійшли 11 треків. До запису яких також долучилися OTOY, Dofamin i Nadeen. На альбомі також можна почути голос ведучої шоу "Вікенд Нової Музики" Ксенії Івась.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба лейблу Black Beats 

"Насамперед альбом "Виходячи з кімнати" — це плід гарної взаємної роботи та комунікації між артистом та продюсером. Чесно, після мого крайнього, більш чутливого депресивного альбому хотілося виволити свою конкурентоспроможність, показати ріст, спробувати щось нове для себе і дати якісний звук. Своєю присутністю змогли відзначитися такі артисти, як Dofamin, OTOY, а також Nadeen з дебютною для неї композицією. Впродовж цієї роботи ми виходимо з кімнати на вулиці міста Q, де скоро зустрінемо ще більше різних і цікавих персонажів, адже цей проєкт є приквелом до майбутнього продюсерського альбому від Libenson. Слухайте, насолоджуйтеся чи бийтеся в конвульсіях, а головне — обов'язково давайте будь-який фідбек. Всім любов!", — розповів Нестор в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Tery видав deluxe-версію альбому "Теплий сніг", що спродюсував Libenson.

У лютому Нестор разом із Tery випустив сингл "Високо".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.