Kadnay присвятив нову пісню батькові

Kadnay присвятив нову пісню батькові

Група Kadnay випустила пісню "Тобі", яка присвячена батькові фронтмена гурту Дмитра Кадная.

Наразі гурт працює над створенням нового україномовного альбому. Найближчим часом артисти дадуть декілька благодійних концертів. Всі зібрані кошти будуть переведені у фонд імені Іллі Грабара, який героїчно загинув, захищаючи нашу країну.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Kadnay

"Ця пісня для мене надзвичайно особлива, надзвичайно особиста. Я її присвячую своєму батькові. Я б дуже хотів, щоб вона відгукнулася в кожному з вас світлими спогадами, переживаннями, надіями, моментами. Щоб вона торкнулася кожного з вас і зазвучала в кожному з вас! Всіх, хто хоче почути гурт Kadnay наживо найближчим часом, ми відіграємо 10 червня концерт в арт-просторі Uyava на ВДНГ у Києві. По секрету вам скажу там ми будемо грати "Теплий лайв", тому, друзі, приходьте, будемо вас раді бачити. Бережіть себе!", — розповів фронтмен групи Kadnay Дмитро Каднай в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні учасник гурту Kadnay Філ Коляденко представив сольний проєкт.

У листопаді 2022 року група Kadnay видала сингл "Відпусти".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.