Олександр Куцак
Олександр Куцак

Закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Інститут журналістики. 

Після навчання в університеті працював на телебаченні. Втім, радіо стало дуже цікавим і продуктивним для журналіста, який набув досвіду і зміг реалізувати свій творчий потенціал.

Вже в перший рік роботи на Українському Радіо отримав грамоту як радіоведучий від Нацради з питань телебачення і радіомовлення. І це не дивно, бо отриманий раніше досвід журналіста допоміг розкритися в радіопроєктах "На своїй землі", "Прості речі", "Український простір", "Український вимір" та інших.

З дитинства Олександр захоплюється фотографією: "Намагаюся фіксувати все, що зустрічається на шляху українського журналіста. Не скажу, що колись напишу про це книгу, але втратити свої спогади про зустріч із унікальними людьми та про події, які змінювали не лише нашу країну, а й світ, було б неправильно", — каже він.

Передачі з архіву Українського радіо

Дайджест подій в аграрному секторі.

05.04.2024 11:35:00 Сьогодні. Вдень

Як змінилася роботу центру зайнятості за два роки війни. Гість — Денис Дармостук, директор Київського обласного центру зайнятості.

Дайджест подій в аграрному секторі.

Дайджест  подій в аграрному секторі.

Дайджест подій в аграрному секторі.

22.02.2024 17:08:17 Сьогодні. Вдень

Українский аграрний експорт: причини кризи на кордонах з ЄС і як вирішити цю проблему? Інтерв'ю Тараса Висоцького, першого заступника Міністра аграрної політики України.

Дайджест подій в аграрному секторі.

02.02.2024 17:10:01 Сьогодні. Вдень

Питання блокування західних кордонів України: як це позначиться на аграрній галузі. Інтерв'ю Тараса Висоцького, першого заступника Міністра аграрної політики.

 

Дайджест подій в аграрному секторі.

13.01.2024 06:31:53 На часі

Другий етап земельної реформи.