Троє людей загинули у ДТП на Рівненщині

Троє людей загинули у ДТП на Рівненщині

Троє людей загинули у ДТП в селі Грушвиця Рівненського району.

Як повідомила прес-офіцерка відділу комунікації Нацполіції Рівнещини Марія Юстицька, на трасі Київ-Чоп позашляховик "Порш Каєн", який їхав у напрямку Львова, занесло на слизькій ділянці дороги, винесло на смугу зустрічного руху, де авто зіткнулося у лоб із "Деу Сенс". В результаті аварії до лікарні з травмами і переломами потрапила восьмирічна дівчинка. Загинула її мати, а також ще двоє людей із того ж села на Львівщині.

За словами керівника патрульної поліції Рівненщини Сергія Мерчука, відомо, що "Порш Каєн" рухався в напрямку з Києва на Львів, а "Деу Сенс" — зі Львова в напрямку Рівного.

"Відбулося зіткнення тут на місці, інших об’єктивних причин ми називати поки що не можемо, буде слідство коментувати. По факту є три людини загиблих і дитина доставлена в лікарню. Водійка та пасажир з "Порша" коментувати ситуацію відмовилися, пояснивши це шоковим станом", — повідомив Мерчук.

Лікар Рівненської центральної міської лікарні Валерій Єремєєв повідомив, що у дитини було пошкоджено селезінку із внутрішньо-черевної кровотечею, виконана операція з видалення селезінки.

"Дівчинка вже у реанімаційному відділенні після оперативного втручання, її стан стабільний, враховуючи, що дитині вісім років, узгоджено перевід в дитячу обласну лікарню для подальшого лікування", — додав лікар.

У свою чергу працівники Рівненського автодору запевнили, що аварія не могла статися через те, що була слизька дорога, адже по області працювало 48 одиниць техніки, яка посипала всі ділянки дороги державного значення, на ранок суміш почала працювати і покриття було мокре.