Гурт A.R.M.I.A став дуетом і презентував нову пісню

Гурт A.R.M.I.A став дуетом і презентував нову пісню

Жіночий колектив A.R.M.I.A, заснований у 2007 році як квартет, перетворився на цілком самостійний дует, що співпрацює з зарубіжним лейблом Universal Media Production. 28 листопада гурт випустив нову пісню "Пара ми". В ефірі "ДеньПРО" учасниці гурту Світлана Сафронова та Ірина Степанова розповіли, як працюється у "вільному плаванні", чому їх залишилося двоє і як з’явилася пісня "Пара ми".

 

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

 

Учасниці колективу A.R.M.I.A. розповіли, що більше половини свого творчого шляху продюсують себе самотужки.

"Ми в сольному плаванні вже давно. З 2012 року ми працюємо без продюсера, – розповіла Світлана Сафронова. – Це тяжка праця і велика відповідальність і, мабуть, саме через це нас лишилося двоє. Тому що ми не боїмося якихось випробувань, яких інші дівчата не витримали".

Нову пісню гурту – "Пара ми" – Світлана Сафронова та Ірина Степанова спродюсували удвох.

"Ми просто давно хотіли, щоб у нашій пісні була фольклорна українська вставочка, щоб під неї танцювала вся Україна. І ми нарешті це зробили, – пояснила Світлана Сафронова. – Просто коли вона (Айна Вільберг, композиторка і автор пісні "Пара ми" – ред.) нам поставила цю пісню, ми одразу зрозуміли, що це вона, вона зачепила наші струни душі. Ми відразу зрозуміли, що це наша пісня".

Також дівчата анонсували вихід наступної пісні, автором якої теж є Айна Вільберг.

"Вона дуже талановита дівчина. Наступну пісню, яка в нас вийде, теж написала вона. Ця пісня теж буде українською", – поділилась Світлана Сафронова.

Нагадаємо, співачка Юлія Лорд нещодавно презентувала перший за три роки новий сингл "Біле:Чорне", який увійде до її наступного альбому.