"Коли ти поряд": танець серед уламків серця від Я Тоня

"Коли ти поряд": танець серед уламків серця від Я Тоня

Я Тоня видала новий трек "Коли ти поряд", в якому співачка досліджує глибини нерозділеного кохання та перетворює біль втрати на музичний ритм, закликаючи слухачів танцювати попри розбите серце. Співачка також анонсувала свою майбутню співпрацю з відомим українським саундпродюсером, обіцяючи нові враження для шанувальників якісної музики.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Я Тоня

"Пісня "Коли ти поряд" —  це історія мого нерозділеного кохання, і вона слугує рефлексією цих почуттів. Чесно кажучи, момент написання пісні був настільки раптовим, що кожне слово в моїй голові мало свій звук, свою інтонацію, які були мною прожиті. Я одразу розуміла основну ідею пісні, весь час ставила собі запитання: що я можу сказати своєму ліричному герою зараз, коли мої почуття до нього згасли? Всі ці відповіді ви можете знайти в пісні — це і якийсь романтизм його образу, навіть якась моя дитяча образа через брак його уваги і вдячність йому за можливість знати, як це – відчувати нерозділене кохання. Сьогодні я приймаю цей період, лише як досвід, яким поділилась у своїй творчості. І найбільше мені імпонує ритміка цієї пісні і цим я хочу донести до слухача можливість проживання травмуючих історії кохання не тільки через мінорні мотиви та сумні інтонації, а навпаки: мені би хотілося, щоб під цю пісню люди танцювали, навіть якщо в них розбите серце. До пісні ми з командою створили красивий та романтичний відеоряд зі своєю історією, режисером якого став Володимир Матвійчук. В головній ролі зі мною знявся актор театру імені Лесі Українки Кирило Парастаєв. Зараз я працюю над новою своєю музикою, а також дуже скоро ви зможете почути мою спільну роботу з українським, неймовірно талановитим саундпродюсером – на жаль, не можу розкривати його ім'я поки, але, я впевнена, що поціновувачам української якісної музики це дуже сподобається", —  розповіла Я Тоня в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.