У 26-му благодійному ярмарку візьмуть участь понад 40 іноземних посольств — Соня Земанова

У 26-му благодійному ярмарку візьмуть участь понад 40 іноземних посольств — Соня Земанова

На 26-му міжнародному благодійному ярмарку у Києві будуть представлені більше 40 іноземних посольств. Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Вдень" розповіла представниця Міжнародного жіночого клубу Києва, організаторка ярмарку Соня Земанова.
 
"На ярмарку цього року буде представлено більше 40 посольств. Це більш, ніж половина всіх посольств в Києві. Вони будуть допомагати нам збирати кошти на благодійність. На їх стендах можна буде спробувати національну їжу. Наприклад, я можу вас запросити на стенд Угорщини, де посол готуватиме угорський гуляш, але на кожному стенді буде щось цікаве. Цього року до нас приєдналося кілька країн, які раніше не брали участі: Словаччина, Катар, Казахстан. Ми стараємось, щоб було цікаво для відвідувачів", — розповіла благодійниця.
 
За її словами, всі виручені кошти підуть на допомогу тим, хто її потребує, але організатори ще не визначились, які саме проекти оберуть цього року.
 
"Ми всі працюємо волонтерами, тому кожного року ми обираємо різні проекти, які допомагають або дітям, або жінкам, або пенсіонерам. Ми вже купували обладнання для педіатричного центру, також відправляли дітей, у яких загинули батьки, на відпочинок. Ми намагаємось допомагати як омога більшій кількості людей", — зазначила вона.
 
Ярмарок відбудеться у Києві в суботу, 8 грудня, на НСК "Олімпійський" з 10:00 до 17:00
 
Слухати повну версію.