Нацполіція створить координаційний штаб для розслідування загибелі Ірини Ноздровської (аудіо)

Нацполіція створить координаційний штаб для розслідування загибелі Ірини Ноздровської (аудіо)

Нацполіція створить координаційний штаб для розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської, до якого будуть залучені найкращі слідчі і криміналісти.

Про це сьогодні під час відеоселекторної наради повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Прослухати

Також він доручив узяти на контроль проведення всіх необхідних експертиз і пообіцяв за потреби задіяти фахівців із інших областей.

Основні вимоги мітингувальників, які у вівторок вимагали від правоохоронців об’єктивного розслідування убивства Ірини Ноздровської, наразі виконані.

Про це в коментарі Українському радіо сказав голова громадського об’єднання "Твердиня", один з ініціаторів акції Юрій Федоренко.

Прослухати

Зокрема, за його словами, від розслідування справи усунуті працівники Вишгородської районної поліції, як того і вимагали рідні Ірини Ноздровської і представники кількох громадських організацій. Натомість до справи залучені слідчі з інших областей і з Києва.

Нагадаємо, про зникнення Ірини Ноздровської стало відомо 29 грудня. 1 січня її тіло знайшли у річці біля села, в якому вона жила - Демидів Вишгородського району Київської області.

Загибла вела справу про загибель своєї сестри, яку 30 вересня 2015 року збив автомобіль, і, за словами родичів і друзів, отримувала погрози.

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!