Володимир Кличко має намір ділитися своїми знаннями та досвідом

Володимир Кличко має намір ділитися своїми знаннями та досвідом

41-річний легендарний український боксер-суперважковаговик Володимир Кличко розповів про те, чого хоче досягти поза боксом, а також чим зобов'язаний тренеру Емануелю Стюарду.

Як зазначив Кличко-молодший, він не міг навіть припустити, що боксуватиме на найвищому рівні так довго, повідомляє  Klitschko-brothers.com.

"Спортивні кар'єри, як правило, короткі. Я працював дуже напружено впродовж усієї своєї кар'єри, але й припустити не міг, що боксуватиму так довго. Не хочу насолоджуватися спокійним життям, сидячи перед телевізором. Це не для мене. Хочу поділитися своїм знанням та досвідом, допомогти іншим стати кращими. Мене підштовхнула до цього смерть Емануеля Стюарда. Він був генієм у рингу і дуже багато знав про бокс, чим ділився під час незліченних розмов зі мною. Хочу передати свої знання та досвід іншим", - сказав Володимир.

Нагадаємо, 29 квітня нинішнього року Володимир Кличко програв у Лондоні британцю Ентоні Джошуа. Нині український боксер роздумує, чи варто йому погоджуватися на реванш. Згідно із останніми повідомленнями ЗМІ, промоутер Джошуа Едді Гірн зробив офіційну пропозицію команді Кличка про проведення матчу-реваншу. Поєдинок може відбутися на "T-Mobile Arena" у Лас-Вегасі (листопад) або "Principality Stadium" у Кардіффі (28 жовтня).