Книгу Кузьми Скрябіна "Я, Побєда і Берлін" екранізують

Книгу Кузьми Скрябіна "Я, Побєда і Берлін" екранізують

В Україні екранізують книгу музиканта Кузьми Скрябіна - "Я, Побєда і Берлін", повідомляє www.pogliad.ua.

"Ми цілий рік займалися девелопментом, нарешті прийшли до якісного синопсису цієї історії, який можна розвивати в повноцінний сценарій. Ми також маємо підтримку дружини Андрія – Світлани Кузьменко", - розповів генеральний продюсер компанії "Star Media" Влад Ряшинпродюсер.

Зазначимо, книгу "Я, Побєда і Берлін" надрукувало видавництво "Фоліо" 2006 року. Це був літературний дебют Андрія Кузьменка - співака, телеведучого та фронтмена гурту "Скрябін". Події твору відбуваються довкола старого автомобіля марки "Побєда", на якому простий хлопчина Андрій зі своїм другом Бардом подорожують до столиці Німеччини та поринають у різні пригоди. В основі повісті - події із життя самого Кузьми Скрябіна.

Харківське видавництво "Фоліо" готує до виходу третю книгу Андрія Кузьменка - "Я, Шонік і Шпіцберген". Про це на своїй сторінці у "Facebook" повідомив генеральний директор і власник видавництва "Фоліо". На прилавках книжкових магазинів книга з'явиться з 1 вересня. До неї ввійде раніше неопублікована повість і вірші за десять років. Загалом Андрій Кузьменко встиг видати за життя дві книги - "Я, Паштєт і Армія", а також "Я,"Побєда" i Берлiн". Сам музикант скромно іменував свої збірки "брошурами", але шанувальники давно оцінили його легкий стиль і приголомшливе почуття гумору.
 
Нагадаємо, що Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року внаслідок аварії.