Tvorchi представили переспів пісні Кузьми Скрябіна

Tvorchi представили переспів пісні Кузьми Скрябіна

Tvorchi представили переспів пісні Кузьми Скрябіна "Два озера повні сліз". Оригінальна версія була видана у 2001-у році на альбомі "Стриптиз" групи Скрябін. Переспів став саундтреком до художнього фільму "Я, Побєда і Берлін", показ якого стартує в кінотеатрах 14 березня.


 

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

Фото: Ігор Ткач, Радіо Промінь

"Нещодавно ми випустили каверверсію хіта Кузьми Скрябіна "Два озера, повні сліз", який став одним із саундтреків фільму "Я, Побєда і Берлін". Нас давно вражала творчість Андрія Кузьменка, він справжня легенда, унікальний музикант, якого зараз не вистачає. "Два озера, повні сліз" — це пісня, яка переповнює смутком, любов'ю та дуже тендітною пристрастю. Вона як подорож в тій самі Побєді, про яку писав Кузьма. Слухаєш пісню і ніби їдеш  точки А в точку Б, відкриваючи для себе нове. В ній немає класичної структури, тому ця меланхолійна поїздка щоразу приносить нові емоції. Це по-особливому важлива робота для нас", — розповіли Tvorchi  в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.