"Історії, які варто почути": Фестиваль Faine Misto видав книгу

"Історії, які варто почути": Фестиваль Faine Misto видав книгу

Фестиваль Faine Misto видав книгу "Історії, які варто почути" — збірку історій, що змінили українців під час повномасштабної війни. Ця книга є свідченням сили людського духу та стійкості у найскладніші часи.

"Збір історій ми розпочали ще минулого року на благодійному фестивалі Faine Misto і продовжили його в онлайн-форматі, дозволяючи кожному поділитися своєю розповіддю. Всі зібрані в книзі історії є дуже особистими, але водночас вони стали спільними для всіх нас," — розповіла пресаташе фестивалю Faine Misto Вікторія Троянчук в ефірі Радіо Промінь.

Книга вже доступна для замовлення та прочитання. Її можна придбати в розділі "Новинки" на фестивальному Fan Shop за адресою shop.fainemisto.com.ua. Всі кошти, виручені з продажу книги, будуть передані на забезпечення потреби бригади НГУ "Азов".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Faine Misto

"Книга "Історії, які варто почути" — це збірка історій, що змінили нас за час повномасштабної війни. Збір історій ми розпочали ще минулого року на благодійному фестивалі Faine Misto і продовжили його в онлайн-форматі, дозволяючи кожному поділитися своєю розповіддю. Всі зібрані в книзі історії є дуже особистими, але водночас вони стали спільними для всіх нас. Цікаво, що серед історій є розповіді про неймовірну стійкість і хоробрість людей, які зіштовхнулися з найскладнішими випробуваннями. Наприклад, історія волонтера, який під обстрілами доставляв гуманітарну допомогу, або розповідь матері, яка врятувала своїх дітей, вивозячи їх з зони бойових дій. Кожна історія — це свідчення сили людського духу. Книга вже доступна для замовлення та прочитання. Заходьте у розділ "​​Новинки" на фестивальному Fan Shop за адресою shop.fainemisto.com.ua. Всі кошти, виручені з продажу книги, будуть передані на забезпечення потреби бригади НГУ "Азов". Ваша підтримка є надзвичайно важливою і значущою. Також важливий момент, що презентація книги "Історії, які варто почути" відбудеться на фестивалі Faine Misto на сцені Амфітеатру 4 серпня о 13.00. Це буде особливий момент, коли ми зберемося разом, щоб відчути силу наших спільних історій. Крім того, на фестивалі ви зможете придбати книгу на локації Fan Shop і тим самим зробити свій внесок у важливу справу. Давайте разом підтримувати один одного та допомагати тим, хто цього потребує", — розповіла пресаташе фестивалю Faine Misto Вікторія Троянчук в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, на фестивалі Faine Misto 2024 відбудеться музичний форум.

Також читайте інтервʼю: Володимир Пасяка (Faine Misto): Файні Люди цінують момент і мають бажання отримати від фестивалю всі можливі емоції.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.