Khayat видав переспів пісні Кузьми Скрябіна

Khayat видав переспів пісні Кузьми Скрябіна

Khayat видав на стрімінгах переспів пісні Кузьми Скрябіна "Побєда-Транс". Його інтерпретація стала головним саундтреком художнього фільму "Я, Побєда і Берлін", показ якого стартував у кінотеатрах 14 березня.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Khayat

"Я радий презентувати вам свою нову пісню "Побєда-Транс", яка стала головним саундтреком до фільму "Я, Побєда і Берлін" за мотивами повісті легендарного Кузьми Скрябіна. Він зробив величезний внесок не тільки в розвиток музичної індустрії в Україні, а й для розвитку національної свідомості. Робота над його кавером для мене була за честь. Головною задачею було зберегти цей безтурботливий вайб і певну шаржовість автора, загорнувши їх у свій фірмовий фантик. Але, разом з тим, це відповідальність, бо, наприклад, переспівати всіма залюблений хіт — це одна справа, дати маловідомі пісні друге життя — це, однозначно, виклик. Спочатку я, дійсно, хвилювався, але зараз, чуючи коментарі близького оточення і родини Кузьми, впевнений, що йому цей кавер би точно сподобався, і для мене це найголовніший показник позитивного творчого результату", — розповів Khayat в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні KHAYAT повідомив, що розпочав роботу над новим альбомом "Контрасти".

Також читайте інтервʼю: KHAYAT: "Я навчився у людях бачити своїх, відчувати їхній внутрішній запит".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.