Ніколи не кажи ніколи: Hurtom презентував мініальбом "Жевріє світанок"

Ніколи не кажи ніколи: Hurtom презентував мініальбом "Жевріє світанок"

Український гурт Hurtom презентував свій новий мініальбом "Жевріє світанок", що став першим релізом за останні два роки. 

"Протягом останніх двох років я думав, що ми з хлопцями більше ніколи не зробимо нічого разом, було якось не до цього і чесно кажучи вже змирився з цим. Але потім низка наших розмов, якихось подій і постійна підтримка наших слухачів допомогла мені зрозуміти, що я просто не можу не робити музику далі", — розповів Юра Самовілов в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Hurtom

"Радий представити вам наш новий мініальбом "Жевріє світанок". Протягом останніх двох років я думав, що ми з хлопцями більше ніколи не зробимо нічого разом, було якось не до цього і чесно кажучи вже змирився з цим. Але потім низка наших розмов, якихось подій і постійна підтримка наших слухачів допомогла мені зрозуміти, що я просто не можу не робити музику далі. Ми вирішили почати з малого. Мені завжди було прикро, що наші найпопулярніші пісні "Гармати", "Місто" так і не знайшли своє місце в наших альбомах. І нарешті вони там з піснею "Сарана", яку ми раніше презентували, але яка була перезаписана і нарешті зазвучала так, як вона завжди звучала в моїй голові. І з зовсім новою піснею "Вікна", яку я дуже люблю і всі хлопці з нашого гурту люблять всім серцем. Зараз у нас є плани ще на декілька робіт, мініальбомів, є більше натхнення і сподіваюсь, що ми будемо робити це доти, доки це робитиме щасливою хоч одну людину, хоч одного нашого слухача і як мінімум нас, чотирьох, це вже робить щасливими", — розповів вокаліст гурту Hurtom Юра Самовілов в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.