Гоня видав сингл про унікальність внутрішнього світу

Гоня видав сингл про унікальність внутрішнього світу

Репер Гоня видав сингл "Сад" — це збірний образ внутрішнього світу окремої людини, цілої країни, сукупності того, для чого і для кого ми живемо.

Пісня розповідає про важливість оберігати свій унікальний внутрішній світ.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Гоні

"Ця пісня — своєрідний підсумок спостережень, описаних в моєму крайньому альбомі “Головний біль". "Сад" — це збірний образ внутрішнього світу кожного з нас, нашої країни, сукупності того, для чого і для кого ми живемо. Зараз стало популярним, особливо в інтернеті, радити всім, як правильно жити, про що правильно думати, щоб отримати максимальну кількість лайків і схвалення. Тому важливо оберігати себе справжнього, свій внутрішній сад, бо в кожного він унікальний. Щоправда, в багатьох він обрізаний, ніби комунальниками навесні, але це вже інша історія. Цю пісню я написав ще восени минулого року, але дуже багато часу зайняло створення музичного супроводу до неї. Композитор музики Павло Яворський дуже постарався, аби ви могли максимально зануритися в атмосферу чарівного саду і відчути цю тендітність, яку необхідно захищати. Також зараз працюю над відео до "Саду", тож вже скоро ви зможете не тільки послухати, але й побачити цю пісню. Якщо вам сподобається, то рекомендую переслухати мій альбом "Головний біль", пазликом якого є "Сад", аби зануритися в повну картину історії, що я намагався описати. Також чекаю всіх 8 березня в Києві в клубі Bel Etage. Там я наживо презентуватиму і цей альбом, і цю пісню, а також - зовсім свіжі ексклюзиви. Також ми збиратимемо гроші для ЗСУ", — розповів Гоня в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтервʼю: Гоня: "Інколи треба розізлитися, щоб зробити щось дуже важливе".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.