"Фіолет" представив пісню про природу вибору

"Фіолет" представив пісню про природу вибору

Гурт "Фіолет" видав сингл "Уяви собі". Пісня розповідає про природу вибору в житті. На новий трек презентовано кліп, режисером якого став Олександр Хоменко. Головну роль в ньому зіргала акторка Антоніна Хижняк, яка вже знімалася в кліпі гурту Фіолет на пісню "Дівчисько".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Фіолет

"З величезним задоволенням я презентую вам нашу нову пісню, яка називається "Уяви собі". Записана вона була ще восени минулого року, перенесли ми її на початок березня цього року з релізом.

Ця історія народилася власне з фрази "Уяви собі, після 30…". В моєму випадку дуже багато міркувань про минуле, теперішнє, вибори, які трапляються, та роздоріжжя на твоєму шляху. В якийсь момент погляд на сім'ю, справу, якою займаєшся багато років і задаєш собі питання: "А що, якби в якийсь момент я вчинив по-іншому?" Тому це пісня передусім про природу вибору — щоденного, глобального. Приємно, що пісню підхопили в соцмережах: в ТікТоці за кілька днів створено більше 100 відео на приспів про те, що "вона читає вірші Стуса". Пісню ми записували з Артуром Данієляном, з яким вже просто величезну кількість треків "Фіолету" зробили, тому слухайте, поширюйте, знімайте відео в соцмережах та підтримуйте українське", — розповів вокаліст гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні Сергій Мартинюк видав роман "Кушмарджак"

Також читайте інтервʼю: Сергій Мартинюк (Фіолет): "На фронті відчуваєш справжній життєвий нерв".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.