Фіналіст нацвідбору на Євробачення написав пісню на вірш боксера Усика

Фіналіст нацвідбору на Євробачення написав пісню на вірш боксера Усика

Учасник фіналу нацвідбору на Євробачення 2024 Drevo видав пісню "Терпи, козак". Вона написана на вірш боксера Олександра Усика.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Пісня "Терпи, козак" створена спільно з нашим українським боксером, непереможним чемпіоном світу Олександром Усиком. Так, я нікого не здивую — це мій улюблений спортсмен. Взагалі з ранніх років я стежу за Олександром і багато що у нього наслідую. І одного прекрасного дня, повертаючись з тренування, я побачив, що Олександр підписався на мене і написав мені теплі слова в підтримку моєї творчості, запропонувавши створити пісню на його вірш. Звичайно, що я не міг не погодитися і вже наступного дня я скинув Олександру демку своєї пісні. І ми, коли затвердили це все, почали працювати з хлопцями над створенням запису. Працювали довгих три місяці і нарешті можемо вам презентувати цю пісню. Моя пісня і музика, загалом творчість є різнобарвна. Ви можете побачити в мене на сторінці різну музику різних посилів, різних смислових навантажень. Проте я хочу вас закликати підписатися, подивитися, подумати, послухати. І я обіцяю, що я вас ще здивую і ви побачите у моїй творчості ще багато-багато чого нового", — розповів Drevo в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, Drevo в пісні для Євробачення поєднав рок звучання та ностальгію від 8-бітних ігор.

Також читайте інтервʼю Drevo: "На Євробаченні слід говорити про нашу міць, незламність, силу духу".

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.