Nahaba на нацвідборі виступить з піснею про особисті переживання на фоні війни

Nahaba на нацвідборі виступить з піснею про особисті переживання на фоні війни

Дует Nahaba представить у фіналі нацвідбору на Євробачення 2024 пісню "Glasss". Пісня описує важкі моменти особистого життя учасників дуету Ольги та Андрія на фоні війни.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Пісня "Glasss" достатньо меланхолійна і трагічна, тому що вона описує важкі моменти нашого життя, які сталися з нами впродовж останніх півроку. Насправді ця пісня про наші особисті переживання з Олею. Ми були у стосунках майже 5 років, але півроку тому я вступив до лав ЗСУ і це стало переломним моментом в наших стосунках. Попри всі ці переживання та труднощі ми все-таки змогли зберегти наш музичний проєкт. І в той момент, коли ми знали, що ми будемо йти на Євробачення, ми зідзвонилися і домовилися про те, чому б нам не описати всі ці наші переживання. Під час написання пісні були деякі труднощі, тому що ми, зазвичай, писали все разом, знаходилися разом, шукали ідеї разом. Але зараз була зовсім інша ситуація і нам треба було якимось чином зберегти наші контрастні особистості. Також в моєму випадку мені ускладнювало все те, що я знаходжусь на службі. Я служу в 40-й тактичній бригаді "Привиди Києва". І, звісно, в мене тут немає якогось спеціального обладнання, а також спеціального місця для запису вокалу і чого-небудь. Тому всі мої партії були записані на звичайний диктофон телефона і записані були у шафі для того, щоб хоча б якось зберегти акустику. Ми думаємо, що ця пісня відгукнеться багатьом українцям, тому що, на жаль, в умовах війни такі історії на сьогоднішній день не рідкість", —  розповів учасник дуету Nahaba Андрій Науменко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з усіма учасниками фіналу нацвідбору на Євробачення 2024 дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.