Yagody для Євробачення створили пісню про стійкість

Yagody для Євробачення створили пісню про стійкість

Yagody представлять у фіналі нацвідбору на Євробачення 2024 свою першу авторську  пісню Tsunamia. Своєю піснею гурт каже, що навіть в найтемніші часи можна вистояти, якщо міцно триматися за коріння.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Yagody

"В наших піснях, в піснях, які ми дуже любимо, ми даємо життя забутим текстам. І це все листи з минулого, які ми так і не отримали. Але сьогодні ми підготували для слухачів і слухачок шоу "Селекція" щось геть не схоже на те, що ми створювали до цього. Якось за розмовою наша акордеоністка Надія Паращук переповіла слова своєї колоритної гуцульської бабусі, які вона так любила повторювати: "Дитинко, абис ти знала! Тілько гори і море можуть дати нам моци". Гуцули, які почують нашу вимову – вибачейте! Ця думка надовго залізла нам в голову, а потім дуже міцно нас надихнула на створення пісні про силу, стержень і невичерпність. І ми назвали її Tsunamia. І цією піснею ми хотіли сказати, що навіть в найтемніші часи можна вистояти, якщо міцно триматися за коріння. Ви можете запитати нас, навіщо нам Євробачення. Не знаю. Напевно тому, що ми хочемо познайомити українців і світ з тим, що нам дається найкраще. Для нас сцена — це можливість говорити гучно про важливе. До речі, Tsunamia — наша перша авторська пісня. І якщо чесно, то ми трішки хвилюємося", — розповіла лідерка гурту Yagody Зоряна Дебовська в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з усіма учасниками фіналу нацвідбору на Євробачення 2024 дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.