Ziferblat на нацвідборі на Євробачення заспівають про розлуку з домом

Ziferblat на нацвідборі на Євробачення заспівають про розлуку з домом

Гурт Ziferblat  у фіналі нацвідборі на Євробачення 2024 представить пісню "Place I Call Home", у ній піднімається тема розлуки з домом, адже через війну мільйони українців були змушені залишити свої домівки.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Ziferblat

"У нас вийшла пісня, з якою ми позмагаємося за перемогу у Національному відборі на Євробаченні 2024-го року. Наша композиція буде називатись "Place I Call Home" — місце, яке я називаю домом. Це наш перший реліз з моменту виходу альбому "Перетворення". Тож на відміну від пісень нашого дебютника ця пісня свіжа-свіжа, бо була написана зовсім нещодавно. Ми обрали тему розлуки з домом для цієї пісні, тому що відчуваємо та чітко усвідомлюємо, наскільки велику маємо проблему зараз із тим, як багато українців залишилось без рідної оселі, були вимушені покинути Батьківщину. Сьогодні кожен українець знає, наскільки важливим є відчуття дому. Але навіть якщо ви десь дуже далеко, просто пам'ятайте, що дім – це місце, що завжди в вашому серці. Моя мама із сестрою, тітка, дядя, двоюрідна сестра всі останні два роки знаходяться за кордоном. Я їх не бачив вже дуже давно. Тож хотів би присвятити цю пісню саме цим внутрішнім почуттям людини, яка зараз перебуває в Україні. Пісню ми написали разом із моїм братом, нашим вокалістом Даниїлом. Ми розуміли, що на Національному відборі буде багато поп-музики з поєднанням етніки, також там вже дуже популярні артисти. Наша ціль – показати глядачу не просто сучасну пісню, яка сподіваюсь, буде жити своїм життям ще довгі і довгі роки. Але і власний стиль, наш специфічний музичний світ під назвою Ziferblat. Тож ми будемо дуже раді, якщо ви підтримаєте саме нас під час відбору", — розповів музикант гурту Ziferblat Валентин Лещинський в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

20 січня о 13:00 гурт Ziferblat  представить пісню "Place I Call Home" в прямому ефірі шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні група Циферблат видала дебютний альбом "Перетворення".

 

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з усіма учасниками фіналу нацвідбору на Євробачення 2024 дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.