Гурт Zwyntar перевидав мініальбом "Гріх"

Гурт Zwyntar перевидав мініальбом "Гріх"

Гурт Zwyntar перевидав свій дебютний мініальбом "Гріх". Перевипуск був запланований ще з 2017 року, коли гурт переклав українською дві пісні — "Джонні" та "Чорне Дерево". 

 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь 

"Нещодавно ми перевидали наш дебютний мініальбом "Гріх". Тепер на ньому всі пісні українською мовою. Ми планували це перевидання дуже давно, адже у такому вигляді виконуємо пісні "Джонні" та "Чорне дерево" наживо ще десь приблизно з 2017 року. Але тоді були більше зайняті роботою над альбомом "Мертві голоси". На оновленій версії "Гріха" є одна від початку і до кінця перероблена пісня. Вона називається "Чорне дерево". Оригінальний EP "Гріх" складався з пісень, зроблених нами на домашній студії з мінімумом апаратури. А от оновлена версія "Чорного дерева" тепер має повноцінний студійний звук, хор в стилі творів Daniel Elfman та зведення від Ярослава Степанкова, з яким ми також записували наш останній повноформатний альбом  "1000 очей ". На пісню "Чорне дерево" ми давно мали плани зробити анімоване відео, і ось нарешті це сталося. Пісня разом із мультиплікаційним кліпом стала синглом до оновленої версії мініальбому "Гріх". Тепер і пісня, і весь реліз звучить, як треба", — розповів музикант гурту Zwyntar Дівуар в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні гурт Zwyntar видав альбом "1000 Очей".

Також читайте інтерв'ю ZWYNTAR: "Не треба боятися краси, що проявляється в темному".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.