Гурт "Тонка" представить акустичну концертну програму

Гурт "Тонка" представить акустичну концертну програму

Гурт "Тонка" видав акустичну версію своєї найвідомішої пісні “Чоботи”. Вона увійде до нового альбому, над яким зараз працюють музиканти. Перше публічне виконання акустичних версій своїх пісень гурт "Тонка" влаштує 24 листопада під час свого сольного виступу в Києві.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту "Тонка"

"Ми давно планували познайомити наших слухачів з нашою іншою музичною стороною. І вирішили почати це знайомство саме з пісні "Чоботи". Тому що вона для нас має дуже велике значення. Саме з неї ми почали своє існування, як гурт у 2019 році. І ми знаємо, із яким теплом прийняли нас і цю пісню. І впевнені, що така версія зрезонує з нашою аудиторією. Так само, як вона резонує із нами. В нашому гурті є деякі правила. А саме ми любимо концептуальність. І в акустичній версії "Чоботів" ця концепція полягає в тому, що ми хочемо змістити акцент з електроніки на пісенну форму. Жодних синтезаторів, тільки живі барабани, бас гітара та голос. В таких умовах є можливість інакше розчути текст та відкрити якісь нові фарби сприйняття. Нам така ідея дуже подобається. Тому в планах зробити цілий акустичний альбом. І ми вже почали цей процес, а акустичну програму ми презентуємо на нашому концерті, який відбудеться 24 листопада у Києві в клубі Closer. Я закликаю прийти на цю подію, має бути дуже атмосферно, тепло і затишно. Особисто для мене це натхненно і відверто. Щоразу під час репетиції я мало не плачу від радості, такого щирого дитячого захоплення. Впевнена, що якщо музика робить це зі мною, то можливо зможе так подіяти і на слухачів. У програмі будуть задіяні талановиті люди, трохи розширили склад. До нас доєднається Євген Пугачов на біс гітарі та Григорій Паршин на саксофоні на флюгельгорні. А також будуть неочікувані фіти. Тож дуже рекомендую не пропустити цю подію. Приходьте на концерт, підтримуйте українську музику, плекайте Україну в собі", — розповіла вокалістка гурту "Тонка" Оленка Карась в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.  

Нагадаємо, у жовтні ​​гурт "Тонка" видав сингл "Ти лише мить".

   

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.