Гурт "Тонка" видав сингл "Ти лише мить"

Гурт "Тонка" видав сингл "Ти лише мить"

Гурт "Тонка" видав сингл "Ти лише мить". Кліп на нову пісню став першим кіно експериментом колективу. Режисером відео став Богдан Розумний, з яким "Тонка" знімали відео на пісню "Тан".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Тонка

"Пісня "Ти лише мить" у притаманному для нас жанрі intelligent-pop. І цього разу ми також не зрадили собі. І зробили поєднання смілого idm-саунду з мелодійним вокалом та чіпкою лірикою. Пісня, під яку, скоріш за все, захочеться танцювати. Але, щоб перевірити цю теорію, треба ввімкнути трек. Це заклик до дії. Також в певний момент ми усвідомили, що пісня дуже кінематографічна. І тому ми долучили нашого друга режисера Богдана Розумного для зйомок кліпу. Він, коли послухав пісню, сказав, що в нього в голові малюється ціле кіно. І було ухвалено рішення, що ми підемо за цим творчим поштовхом і реалізуємо цю ідею. Чесно, це наша перша настільки масштабна відеоробота. Там є сюжет, було сім знімальних днів, 30 людей акторів масовки, спецефекти, графіка. Це дійсно як кіно. І я у великому захваті, що можу бути частиною таких процесів. І впевнена, що вам також сподобається цей кліп. Але, щоб перевірити цю теорію, треба подивитися кліп. Це був другий заклик до дій. А зараз ще один — третій. Купуйте квиточки на наші концерти. Так, супер новини полягають у тому, що ми їдемо у невеликий тур містами України. І щоби почути новий трек, а також наші попередні пісні, приходьте до нас на концерти. 27 жовтня — Тернопіль, 28 — Львів, 29 — Ужгород. Ми дуже чекаємо своїх людей. А також для тих, хто в Києві, також є супер новини. 24 листопада ми зіграємо сольний концерт, але в теплому акустичному звучанні. Я впевнена, що це буде дуже душевно, бо всі пісні, які ми зіграємо, ви вже знаєте, але звучатимуть вони абсолютно інакше", — розповіла вокалістка гурту "Тонка" Оленка Карась в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

Нагадаємо, у квітні гурт "Тонка" випустив сингл "Тан".

Також читайте інтерв'ю Оленка Карась "Тонка": Просто бути людиною — це вже сила.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.