Особисті зміни та складні стосунки: Demchuk представив новий трек "Обійми"

Особисті зміни та складні стосунки: Demchuk представив новий трек "Обійми"

Після тривалої творчої перерви Demchuk представив новий трек "Обійми", що став відображенням особистісних змін у його житті. "В пісні йдеться про складні взаємостосунки, в першу чергу, з собою, осмислення та прийняття своїх почуттів щодо іншої людини", — поділився артист у ексклюзивному інтерв'ю для Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Хочу розповісти вам про свій новий сингл "Обійми". Я вже доволі давно не випускав пісні, бо бракувало натхнення і часу. За останній період я пережив багато змін в своєму житті і ця пісня якраз про зміни, які відбулися в особистому. В пісні йдеться про складні взаємостосунки, в першу чергу, з собою, осмислення та прийняття своїх почуттів щодо іншої людини і нарешті розуміння, що, попри будь-які проблеми, ви вже не можете один без одного. Стосовно планів на майбутнє: буде багато релізів як українською, так і англійською мовами. Буду намагатися і далі тішити своїх слухачів новими піснями і творчими досягненнями", — розповів Demchuk в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні Анна Трінчер та Demchuk презентували спільний трек.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.