Gunna Chorna вайб літа відтворила у новій пісні "На тусі"

Gunna Chorna вайб літа відтворила у новій пісні "На тусі"

Gunna Chorna видала літній танцювальний сингл "На тусі". Пісня без сенсового навантаження, для відпочинку у компанії з друзями.

0:00 0:00
10
1x

фото: Пресслужба Gunna Chorna 

"Особисто для мене це була історія від ненависті до кохання за один крок. Але коли я побачила і почула реакцію натовпу на концертах під "На тусі", будь-які сумніви дали мені врешті спокій. "На тусі" — це літній, легкий трек без сенсового навантаження. Це той випадок, коли включаєш на максимум колонку й біжиш далі відпочивати з друзями чи просто "навалюєш" у машині по дорозі на озеро. Середина липня, середина літа - ідеальний час для цієї пісні, адже наступні серпневі релізи, напевно, матимуть більше сенсу, де треба буде почитати, послухати і подумати. Також хочу додати, що слідкуйте за мною у всіх соцмережах, зараз відбувається багато подій, багато концертів, тому буду рада бачити кожного і кожну", — розповіла Gunna Chorna в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Gunna Chorna видала сингл "Розкуси".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.