ENLEO (Нікіта Леонтьєв): "Людям навіть війна не завадила кохати"

ENLEO (Нікіта Леонтьєв): "Людям навіть війна не завадила кохати"

Романтичний, ліричний, вдумливий – ENLEO (Нікіта Леонтьєв) продовжує радувати слухачів новими композиціями, які все більше розкривають талант музиканта. 

В ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на Радіо Промінь ENLEO презентував пісню "Вальс під вибухи" й розказав ведучій Ксенії Івась про свій шкільний випускний на Азовському морі, причини відкладених релізів і плани на найближче майбутнє.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

Пресслужба лейблу Papa Music

Я чув різні історії про те, як людям навіть війна не завадила кохати одне одного

Нікіто, ти презентуєш нову пісню "Вальс під вибухи". Розкажи, будь ласка, що це за історія, коли ти її написав, що лягло в її основу. 

Ця пісня народилась минулої осені у Трускавці. Вже було дуже холодно, я слухав якусь нову музику, дуже нею надихнувся і буквально за один вечір написав "Вальс під вибухи". З'явилася вона завдяки деокупованим містам, куди я їздив до того. Там я чув різні історії про те, як людям навіть війна не завадила кохати одне одного. 

Але пісня вийшла саме після шкільних випускних вечорів. То "Вальс під вибухи" якось пов'язаний з ними?

Так, в цьому збігу є свій сенс, бо вальс — історія з випускних, ми всі це пам'ятаємо. Тому і підв'язали реліз під ці важливі події. 

Яким був твій випускний? 

Я закінчив навчання 2019 року. Це останній випуск до пандемії, повномасштабного вторгнення… Мій випускний минув дуже прикольно, в Маріуполі на березі Азовського моря. 

Буде ще один реліз, про який я поки не можу докладно розповісти, але, впевнений, він всіх здивує

Пісню "Чорне Море" ти створив спільно з Papa Music, нову композицію хтось допомагав писати? 

"Вальс під вибухи" була написана ще до тієї співпраці, вона значно старша за "Чорне море". Ця пісня полежала понад пів року, але я дуже радий, що вона дісталася релізу у тому вигляді, в якому є. Я писав її сам, а аранжування допоміг зробити Сергій Ранов (RUNSTAR). 

Ти в червні анонсував вихід пісні "Бій подушками", але не видав її. Що завадило? 

Завадила трагедія на Каховській ГЕС. Дуже сильно хотілось зробити цей реліз саме влітку. Та, коли сталась трагедія, ми з командою вирішили перенести вихід пісні. В цей час нам не хотілося робити промокампанію, навіть кліп монтувати. Але все готово, цей реліз іще трошки почекає. Думаю, що наприкінці літа ми його представимо. А перед ним буде ще один реліз, про який я поки не можу докладно розповісти, але, впевнений, він всіх здивує. Це, звісно, буде моя авторська пісня. 

Редакторка текстової версії — Анастасія Герасимова.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.