Morphom і DredLock у новій пісні підіймають тему еміграції

Morphom і DredLock у новій пісні підіймають тему еміграції

Morphom і DredLock випустили пісню "Колискова".  Вона висвітлює проблематику еміграції: що переживає людина, яка живе у чужій країні.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Morphom

"Ми написали цю пісню разом із DredLock. Це відбулося дуже швидко, бо за сумісництвом ми партнери по студії, багато часу проводимо разом у студії. Він є абсолютним професіоналом своєї справи. Після того, як ми записали свою пісню, я дістав камеру і кажу: "А ти вмієш тримати камеру в руках?" В той вечір ми і зняли відео. Основна тематика пісні - це переживання людини, яка змушена через війну, через нелегкі обставини жити за кордоном і щодня прокидатися з думкою, що ти не вдома. Щодня робити вибір: залишатися за кордоном чи повернутися в Україну? Таких людей дуже багато. Їх понад 10 мільйонів. Вони щодня прокидаються і думають про одне і те саме: чи залишатися, чи повертатися. Це останнім часом хвилює мене все частіше. Можливо, прийшов час розповісти про це і поговорити. Щоразу, коли я насмілююся порушувати питання еміграції, розумію, що люди, які живуть в Україні, і які живуть за кордоном, ніколи не зрозуміють одне одного. Хоча і одні, і інші хочуть того самого: вони хочуть мирного дому, спокійного неба", — розповів Morphom Роман Черенов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.   

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.