Суцільні експерименти: XXV кадр випустив мініальбом "Самообман"

Суцільні експерименти: XXV кадр випустив мініальбом "Самообман"

XXV кадр випустив новий мініальбом "Самообман", в якому артист поєднав бум-беп, джаз-хоп та експериментальну електроніку. Реліз став музичним та текстовим експериментом для XXV кадру, включаючи глибокі роздуми про особистісні та суспільні вади.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба XXV кадр 

""Самообман" — це вже другий мініальбом протягом цього року, але цей реліз став для мене справжнім експериментом. Я спробував поєднати бум-беп, десь джаз-хоп, десь навіть експериментальну електроніку в одному релізі і начебто це вийшло. Що стосується текстів, то також цей реліз став експериментом, бо, зазвичай, для мене все ж таки більш притаманними є якісь життєрадісні меседжі, більш веселі, але тут я вирішив трішки покопирсатися в собі та навколишньому суспільстві, десь, можливо, провести паралелі між якимись власними вадами та вадами інших, десь прослідкувати внутрішні суперечки, згадати про свободу слова та важливість її захисту. Доволі багатогранний реліз вийшов, навіть незважаючи на те, що там, в принципі, всього чотири треки — все одно достатньо багато тем вдалося зачепити, проговорити, прокомунікувати. Що стосується музики: аранжування до більшості треків зробив харківський саундпродюсер Backspace, він зробив продакшн для перших трьох треків, а для останнього треку "Сам собі ворог" продакшн зробив Cry Apachy, до речі також із Харкова. Дві цікавих колаборації, як на мене, на релізі — це фіт з С23 та фіт з Мішею Правильним. Ми дуже гармонійно поєдналися, відчули певну синергію і доповнили один одного розповів", —  розповів XXV кадр в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні XXV кадр презентував сингл "Сам собі ворог".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.