"Джозерс" почали перевидавати українською свої старі пісні

"Джозерс" почали перевидавати українською свої старі пісні

Група "Джозерс" почала перевидавати українською свій російськомовний репертуар, що було створено упродовж 2018-2019 років. Тізером трилогії великого перевидання став мініальбом "Любов", реліз якого відбувся на стрімінгових платформах.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту "Джозерс"

"Нещодавно ми випустили мініальбом "Любов" — критичну частину альбому "Ускладнений машинний біт", який вийде 28 квітня. Не буду нікого обманювати, це частина нашої кампанії перевидань російськомовних пісень, які вийшли впродовж 2018-2019 років, але, скоріш за все, ви про них навіть і не чули. 

Любов — це наскрізна тема всього альбому "Ускладнений машинний біт" і перед його виходом — а це 15 треків — ми вирішили поділитися концентрованим тізером. В ньому описано період від розлуки до прийняття безглуздості колишньої любові, де проживається доволі токсична юнацька маскулінна драма, яку так чи інакше торкався кожен. Сам по собі альбом "Ускладнений машинний біт" набагато ширший: він існує у світі постусього та починає трилогію альбомів про любов та смерть. Після виходу альбому упродовж травня вийде кілька пісень, а згодом — і другий альбом "Абсолютна брехня". Третій альбом "Післямова", виданий ще у 2020 році, закриває трилогію. 

Після виходу цих перевидань — ця робота тривала ще з середини 2021 року — ми повернемося до нового матеріалу. Серед майбутніх пісень буде кілька хітів з близькими по духу нам артистами, — розповів музикант гурту "Джозерс" Сергій Воронов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

У суботу 29 квітня о 13:00 музиканти гурту "Джозерс" стануть гостями прямого ефіру шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.