"Звичка": Sheetel та prowulok представили спільний трек

"Звичка": Sheetel та prowulok представили спільний трек

Гурти Sheetel та prowulok представили спільний трек "Звичка". За словами Антона Шителя, запис треку відбувся з неймовірною швидкістю та взаєморозумінням між учасниками. Нову пісню можна буде почути у Києві 11 травня на концерті "СЛУХ: Наживо".

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба гурту Sheetel

"Пісня "Звичка" є особливою для нас і гурту prowulok, враховуючи, що ми, по суті, знайомлячись на ходу, дуже швидко досягли того творчого метчу і блискавично швидко записали вокали, блискавично швидко узгодили аранжування. І ось зараз ви вже можете прослухати нашу композицію "Звичка". Також рекомендую послухати майбутній повноформатник гурту prowulok, який вийде незабаром, я його вже почув і альбом крутий. Також послухайте в день релізу. По-друге, хочу вас запросити на особливу подію для гурту Sheetel — це "СЛУХ: Наживо", подія відбудеться 11 травня в клубі Bel Etage, де ми будемо грати концерт разом з OTOY і Ницо Потворно", — розповів вокаліст гурту Sheetel Антон Шитель  в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Sheetel і Renie Cares видали пісню на вірш Майка Йогансена.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.