Олександр Положинський видав перший сольний альбом

Олександр Положинський видав перший сольний альбом

Олександр Положинський видав перший сольний альбом "Попри все". До нього увійшли 13 треків, що були записані упродовж останніх двох років.

 

Фото: Яна Сочевічек, Радіо Промінь

 

"Альбом  "Попри все" називаю першим, тому що в мене було 10 альбомів "Тартака", три альбоми "Був'є", три альбоми "ОлІв'Є", але альбому Олександра Положинського досі ще не було. В альбомі є 12 пісень, а треків 13. Тому що одна пісня, яка називається "Хто там", записана в двох варіантах. Ми її робили разом із музикантами студії AV Sound. Я наполягав на одній версії, музиканти наполягали на іншій. І ми вирішили, що нехай їх буде дві. Вони так і називається версія 1 і версія 2. Крім цієї пісні є ще інші пісні, записані також із цією командою. Одна також пісня, записана із "Трьома трояндами", називається пісня "Несподівана". Пісня, присвячена українським десантникам "Марунові берети", записана з Олександром Лозовським та Ярославом Вільчиком. Є дуетна пісня із Асилією, яка називається "Як ти там". І пісня, записана разом із Віктором Вербою "Загубив душу або  зіницями із неба зорі". "Зіницями з неба зорі" — це моя назва, тому що так починаються мої слова в цій пісні. Але оригінальна пісня Віктора Верби називалася "Загубив душу". Тому така подвійна назва і лишилася"Загубив душу зіницями із неба зорі". В принципі можна говорити про те, що альбом відтворює той настрій, який зараз панує в серцях, душах, головах українців, які захищають свою землю, ті переживання, ті емоції, ті думки, ті мрії, прагнення, які живуть зараз у більшості із нас, відображені в піснях цього альбому", — розповів Олександр Положинський в ефірі Радіо Промінь.  

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.