MamaRika у новому кліпі показала як прожила карантинний рік

MamaRika у новому кліпі показала як прожила карантинний рік

MamaRika видала сингл Kava, який є особистою історією артистки. Радіопремєра пісні Kava відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Kava дуже давно чекала свого часу, щоб її релізнути. І коли ми дізналися з моїм чоловіком, що чекаємо маля, то вирішили, що це найкращий час для того, щоб зробити цей трек. Його для мене написав мій саунд-продюсер Ваньок Клименко. В принципі, Ваньок завжди відчуває мене і коли пише мої пісні, то стає передвісником хороших новин в моєму житті. Тому так і сталося. Ми вважаємо, що "Кава"- це лейтмотив  цього чудового періоду життя нашої сім'ї. Написав її Ваня, мастерингом, як завжди, займався Стас Чорний. Нереальні скрипки в трек прописував наш друг Сергій Сидоренко, додав туди родзинки", - розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Режисером кліпу Kava виступила Яна Чабанюк, а оператором був її чоловік Макс Дорошенко. Саме вони знімали в Таїланді кліп MamaRika "Маємо", який на YouTube назбирав більше трьох мільйонів переглядів.

"Звичайно, що пісня виходить разом із відеороботою, разом із кліпом. І це теж окрема історія, бо знімали ми кліп, коли я була на сьомому місяці вагітності, це було  весело і важко водночас. Але головне, що це було максимально щиро, цього разу не було ніяких сценаріїв. Це все ми знімали у нас вдома, безпосередньо в Одесі, у будинку, в якому ми живемо. Тому цього разу це були максимально справжні емоції, ми хотіли показати наш побут, наше життя, як ми живемо кожного дня. Сама суть кліпу - як ми прожили цей рік карантину. Тобто, від початку карантину, від нашого весілля, до сьогодні. Ми показали за три хвилини, з чого складався наш рік. І бачите, він дуже логічно закінчився нереальною подією для нас. Я дуже сподіваюся, що Kava сподобається слухачам, сподобається усім, хто її почує, бо ми з командою вклали в неї величезну любов. Я дуже сподіваюся, що ця робота нагадає вам про найважливіші речі у світі, про те, що родина, це, напевно, найважливіше. І,звісно, найближчим часом чекайте ще нові роботи, тому що я зараз може і не гастролюю, але накопичую дуже активно  музичний матеріал", - розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у квітні MamaRika разом із репером VoVaZiLvova видала спільний трек "Серце Стукає Стукає Стукає".

Фото: mamarika_official