"Птахи летять додому": Хейтспіч представив перший сингл з майбутнього альбому

"Птахи летять додому": Хейтспіч представив перший сингл з майбутнього альбому

Хейтспіч випустив новий трек "Птахи летять додому", який є першим синглом майбутнього мініальбому. Трек є експериментальним, поєднуючи cinematic rock із гітарами, клавішами, хоровим співом, фольковими мотивами та брейкбітом. У створенні пісні також взяли участь співачка Маша Кондратенко та продюсер Алекс Ярмак.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Пісня "Птахи летять додому" є першим треком з нашого майбутнього мініальбому, який я сам для себе прозвав, як альбом на серйозному обличчі, а сама пісня — це такий собі експериментальний cinematic rock, в який ми намішали гітари, клавіші, хоровий спів, фолькові мотиви, брейкбіт. Великий привіт, до речі, і подяка нашим друзям Маші Кондратенко та Алексу Ярмаку, за участі яких була створена ця пісня. Я не люблю, коли так роблять інші артисти, але от в даному випадку в плані сенсів, глибини і метафори і всього такого іншого залишаються повністю слухачу, щоб той копався в пісні самотужки. До пісні є відео, воно з цим точно допоможе. Щодо подальших планів, то все ще немає якогось далекого горизонту планування на відміну від 2022-23 років, за які ми проїхали, не побоюсь сказати, десятки, може навіть під сотню благодійних концертів, заходів, а зараз ми засіли накопичувати новий матеріал вже останні півроку. Поки що це були якісь поодинокі колаби та цей от одненький сингл. Втім найближчим часом будемо активно випускати щось нове, сподіваюсь цікаве і неочікуване. Там вже, як вийде. Почути нас вживу можна буде влітку на парі фестивалів. Поки що також не назву їх, але ви їх точно не пропустите", — розповів Хейтспіч в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні гурт "Крихітка" у колаборації з хейтспіч випустив новий сингл "Під весняним дощем".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.