O.Torvald до свого п'ятнадцятиріччя створив камерну програму

O.Torvald до свого п'ятнадцятиріччя створив камерну програму

Група O.Torvald випустила новий реліз "Ракамакафо" та створила камерну концертну програму, якою 26 лютого 2021 року під час виступу у Києві, відсвяткує своє п'ятнадцятиріччя.

0:00 0:00
10
1x

"Оскільки останнім часом нам постійно доводиться підлаштовуватися і адаптуватися під умови карантину заради безпеки людей, які ходять на наші концерти… ходили на наші концерти. Ми вигадуємо нові формати, в яких ми могли би грати. І, якщо говорити про сидячий формат, де люди семитисячного залу можуть створити зал на сімсот людей, які будуть безпечно розміщені – ми створили програму, яку можемо грати в сидячому залі, яку потім можемо показати в театрах, в будинках культури. Це програма зі струнним квартетом і духовою секцією. Ми спробували заграти на прикладі пісні "В подушках" і нам так сильно сподобалося, що ми вирішили зробити повноцінний сет напівакустичний зі струнним квартетом і духовою секцією. Ми переробляли наші пісні і вони стали набагато потужніші, набагато сильніші, наповнені. Ну, класні, коротше. Так що приходьте 26 лютого на концерт, буде класно", – розповів фронтмен групи O.Torvald Женя Галич в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Паралельно з роботою над камерною програмою, O.Torvald випустили на цифрових платформах новий реліз "Ракамакафо". 

"В нас вже давно була написана пісня, яка називається "Рака-мака-фо", і під час того, як ми створювали програму для концерту зі струнним квартетом, ми вирішили поекспериментувати із фортепіано, з родесом, і зробили кілька нових версій пісні "Ракамакафо". До того всього, не так давно, ми знімалися в фільмі "Пригоди Святого Миколая" і туди написали саундтрек, який також видали для цього релізу. На всіх цифрових стрімінгових платформах є реліз, який називається "Ракамакафо". Приємного прослуховування", – розповів фронтмен групи O.Torvald Женя Галич в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у червні гурт O.Torvald презентував акустичну версію пісні "Зламані", що видана на альбомі Diller Kaifu та оголосив про оновлення складу.  

Фото: фейсбук-сторінка O.Torvald