Лев Парцхаладзе про переїзд Офісу президента: є декілька технічних проблем

Лев Парцхаладзе про переїзд Офісу президента: є декілька технічних проблем

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе вітає ідею переїзду Офісу президента, але попереджає, що на Європейській площі може бути кілька технічних проблем. Про це він заявив в ефірі Українського радіо.

"Ідея переїзду мені подобається, але мене турбує, що там декілька технічних проблем. Якщо переїзд здійсниться, то треба передбачити проблему. Зараз у президента дуже високий рейтинг, і проблем немає. Але якщо якась людина не бачить справедливості у вирішенні якихось проблем, то всі йдуть до президента. І якщо нічого не вирішать, то люди перекриватимуть дорогу", — сказав він.

За його словами, хороше нове місце для Офісу президента могло б бути у Маріїнському парку або ж у кварталі "KyivCity", створення якого пропонував заступник міністра.

Читайте також: Лев Парцхаладзе про нові ДБН, "міст Кличка", проблеми хмарочосів і дитячих садочків у містах-мільйонниках

Нагадаємо, Офіс президента пропонують перенести в будівлю Українського дому, осучаснивши там приміщення. У червні команда президента України презентувала цей проект.