Більше радості у скрутні часи: Drevo випустив сингл "Муза"

Більше радості у скрутні часи: Drevo випустив сингл "Муза"

Учасник нацвідбору на Євробачення 2024 Drevo представив свій новий сингл "Муза". Композиція, яку виконавець зберігав для особливого випадку, поєднує ліричну мелодію з енергійними ритмами. Drevo прагне дарувати аудиторії більше радості та позитиву, акцентуючи на важливості сміху навіть у складні часи.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Drevo

""Муза" – це одна з тих пісень, яку я беріг на особливий випадок. Так у мене було із "Самолітом" та "Ластівкою". У "Музи" цікава історія написання, адже я пишу свої пісні сам і завжди якась пережита мною історія чи ситуація, або декілька із них, народжують якусь нову мою пісню. Зрозуміло по назві, що це пісня про кохання, хоча я з цим не згоден: муза – різна. Водночас вона повільна, лірична та енергійна і весела – це ви зможете почути в другому куплеті. Зараз у мене амбіційні плани на майбутнє, я багато пишу, багато працюю над новими проєктами, тому досить скоро ви почуєте знову мої нові пісні. Поки я хочу давати людям позитив, який у мене хоча б трішки, але лишився. Я вважаю моє завдання, як автора – не тільки, як артиста – давати аудиторії в такі скрутні моменти якомога більше радості, адже усі ми більше любимо сміятися, аніж плакати. Вірно ж? Принаймні у мене так. Я не люблю плакати", — розповів Drevo в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні Drevo видав пісню на вірш боксера Олександра Усика.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.