Суттєвих процедурних порушень виборів було небагато – Айвазовська

  Суттєвих процедурних порушень виборів було небагато – Айвазовська

Громадянська мережа ОПОРА оприлюднила під час брифінгу результати паралельного підрахунку голосів. Згідно з даними, на виборах лідирують Володимир Зеленський 30,1%, Петро Порошенко - 15,7 % і Юлія Тимошенко - 13,3%. Далі йдуть Юрій Бойко 11,5%, Анатолій Гриценко – 6,8% , Ігор Смешко – 5.9%, Олег Ляшко – 5.5 %, Олександр Вілкул 4,1%, Юрій Тимошенко 0,6%.

 

"Ці дані, на нашу думку, є достовірними і точними і в разі відхилення від інших даних, будуть питання в цілому до підрахунку і калькуляції", — повідомила Ольга Айвазовська.

Суттєвих процедурних порушень виборів було виявлено небагато, найпоширенішими координатор ОПОРИ Ольга Айвазовська назвала фотографування бюлетенів та розголошення таємниці голосування.

Нагадаємо, згідно з остаточними результатами опитування Національного екзит-полу щодо результатів виборів президента України, Володимир Зеленський зберігає лідерство в опитуваннях виборців з підтримкою 30,6%, які віддали свої голоси на дільницях. Петро Порошенко  на другому місці з результатом 17,8%, Юлія Тимошенко  на третьому  за неї віддали голоси 14,2% опитаних виборців.