На президентські вибори збираються 84% українців – опитування

На президентські вибори збираються 84% українців – опитування

На цьогорічних президентських виборах очікується висока явка виборців — 84% опитаних учасників соціологічного дослідження проведеного зусиллями трьох компаній (КМІС, Центр Разумкова та Соціологічна група Рейтинг), висловили готовність взяти участь у виборах. Як повідомляє соціологічна група "Рейтинг", у період з 5 по 14 березня участь в опитуванні взяло 15 тисяч респондентів. Статистична похибка вибірки: не більше 0,8%.

Читайте також: Аналітики назвали п'ятірку кандидатів із найбільшими виборчими фондами

35% опитаних вважають, що ситуація у країні покращиться у результаті президентських виборів,. Водночас 32% вважають, що вона не зміниться, 10% – взагалі мають негативні очікування від виборів.

До цього часу практично кожен четвертий не визначився з вибором. Найбільше таких на Галичині, Півночі, у Центрі та на Сході країни.

Нагадаємо, вибори президента України заплановані на 31 березня. Центральна виборча комісія України створила 199 окружних виборчих комісій для проведення виборів президента України. Дільничні виборчі комісії мають бути сформовані до 12 березня. ЦВК 8 лютого завершила реєстраціютоді було 44 кандидатів у президенти.  Зараз балотуються у президенти 39 кандидатів.
Фото: ВолиньPost